Genesis ZXT 59 Hyundai 1.6l fault please help

Bo's Dad

New Member
Jul 22, 2015
6
0
1
48
Real Name
Ryan Goddard
Hello I am new to forum. My Genesis zxt 59 powered by the 07' Hyundai engine will suddenly not want to start. It will show a fault code that says " 636 spn 3*04 fmi ". It wont start for a few times then suddenly will start and run perfect like always. It only has 921 hours on it. It has done this when cold and when warmed up. Can someone please point me in the right direction? Could I get from someone what these codes mean? I have owned it since it had 42 hours on it and it is a great unit. Please help me figure this out. Thanks for any help.
 

Todd the Cleaner

Todd Cottino
Premium VIP
Sep 4, 2011
22,952
15,114
113
50
Pahrump, Nevada, United States
www.toddscleaningservice.com
Real Name
Todd Cottino
Business Location
United States

Bo's Dad

New Member
Jul 22, 2015
6
0
1
48
Real Name
Ryan Goddard

rob allen

Administrator
Staff member
Administrator
Sep 5, 2007
38,527
19,880
113
Va.
www.drynclean.com
Real Name
Robert Allen,Jr.
Business Location
United States
Or a voltage regulator.
 
  • Like
Reactions: Todd the Cleaner

Todd the Cleaner

Todd Cottino
Premium VIP
Sep 4, 2011
22,952
15,114
113
50
Pahrump, Nevada, United States
www.toddscleaningservice.com
Real Name
Todd Cottino
Business Location
United States
Thanks so much! Could this be a sensor going bad? It runs so good otherwise.

Very possible. Could even be a shorted wire. Check all the electrical wires to see if any have rubbed against any metal edges and worn away the insulation.
 

rob allen

Administrator
Staff member
Administrator
Sep 5, 2007
38,527
19,880
113
Va.
www.drynclean.com
Real Name
Robert Allen,Jr.
Business Location
United States
Anytime Ryan. Glad Todd and I could help. Keep us posted. I have the number to a great Powerclean mechanic somewhere if you need it. But a good car mechanic could prob handle your electrical issues if you know one.